Rabies
Door: Carlijn
Blijf op de hoogte en volg Carlijn
03 September 2007 | Verenigde Staten, Bronxville
we kregen net een half uurtje geleden bezoek van de animal-rescue-service, die ons even meedeelde dat er een ziek dier in de buurt rond loopt, of een raccoon (wasbeer) of een skunk (stinkdier). als we het zien moeten we snel naar binnen gaan en 911 bellen! Ik vroeg dus hoe zon ziek beest eruit ziet, zegt ze dat die een beetje scheef,in rondjes lopen en naar je toe komen (normaal doen die beesten dat nooit) waaaaaaaah! creepy! rabies=hondsdolheid!
tis net het wilde weste hiero met als die beesten. s'avonds is het letterlijk een kabaal door al die krekels en sprinkhanen. echt niet te zuinig. en die beesten zijn ook al zo groot en groen. zag er laatst een van dik 5 cm lang!
anyway tis nog steeds lovely weather en vandaag is officieel de zomervoorbij, het is labourday (alle scholen beginnen nu zon beetje weer).dus net als alle duuzende andere feestdagen die ze in amerika hebben,heb ik weer vrij woehoe!
Ik ben naar "Ripley's believe it or not" museum geweest. daar zijn allemaal vreemde rare gekke enge wonderlijke dingen die ene meneer Ripley lang geleden is gaan sparen en nu is het een museum. denk aan een albino giraf, een man met 3 benen, de vreemdste vreselijkste ongelukken waarvan de mensen het overleefd hebben, de vrouw met een baard, een weerwolfman, de dikste man terwereld, het pistooltje waarmee lincon vermoord is, allemaal enge martel dingen, 2 ezels met 1 hoofd, 1 schaap met 2 hoofden en ga zo maar door. steeds denk je "ja tuurlijk dat geloof ik niet" maar het heet niet voor niets "believe it or not". ze hadden ook een filmpje over een man die z'n neus in zn mond kon doen en een vrouw die dr tong in allemaal (ontsmakkelijke) bochten kon draaien en krullen. daarnaast hing een spiegel zodat je even kon zien wat jij allemaal kon, dus voila wij even onze kunsten vertonen en weer verder door het museum. had ik al verteld dat er een filmpje over een kip zonder kop was? letterlijk, de baas had z'n kop eraf gehakt maar de hersenen waren blijven zitten dus het beest kon gewoon verder leven, zonder snavel en ogen wel te verstaan, dus toen moesten ze het beest met een pippetje (???) voeren. het beest leefde nog 4 jaar en is gestikt in een graankorrel haha.
anyway veel vreemde rare screepy dingen later kwamen we in een halletje waarvan je de achterkand (!!!) van die spiegels, waar je dus kon kijken wat je allemaal met je tong doen, zien! bleken het van die politie-serie-achtige spiegels te zijn waar je van de ene kant gewoon spiegel ziet (niets bezonders) en van de andere kant er doorheen kan kijken. echt hilarisch ik kwam niet meer bij, moest zo hard lachen. je ziet al die mensen hun tong uitsteken en gekke bekken trekken. en dan te denken dat we hetzelfde gedaan hadden! hahaha dat was wel het grappigste van dat helemuseum...
de foto's blijf ik beloven maar vandaag heb ik mezelf voorgenomen om het maar eens echt te doen. foto's van de niagara tot nu met mn haar en het museum... dus maak je borst maar nat!
greetings
Carlijn
ps; ik heb net de foto's van de niagarawatervallen erop gezet, bij het bericht (ja raad het al) niagarafalls, anyway snel kijken dus!!!
die andere foto's gaat nog even duren want ik kom er net achter dat de software van mijn nieuwe foto toestel windows xp nodig heeft en niet op windows 98 kan, balen! anyway ik kan dr wel wat op fixen maar dan moet ik eerst even de foto's van de memorystick op een cdtje zetten en dan de foto's op de comp doen... gedoe maar komt er aan hoor!
03 September 2007 - 19:16
Leanne:
ha zussie...gave foto's die van de watervallen (van co haha)..k heb ze net ff bekeken..whaaaaaaaa en nu een doorgedraaid gek raar losgeslagen beest...K ben echt blij dat ik hier zit hahah en dan te bedenken dat ik bij jou eerst die racoon aan het lokken was met pizza (wat ie niet luste, graag of traag!!) dit beest komt dus zo naar je toe alleen dan met slechte bedoelingen..iehhh
nou succes en pas op voor loslopend wild...ik ga nu memories kijken...even zwijmelen...zucht..liefs en mis you x lean -
03 September 2007 - 21:04
Annie:
He hoi,
Wat zie je er lekker smurfig uit op de foto's. Maar het was er wel mooi zo te zien.
Zal je zien dat het beest zo je kant op wandeld, ik zal er niet verbaasd van op kijken. jij maakt zulke aparte/leuke/rare/ect. dingen mee, dan kan dit er ook nog wel bij. We zullen wel horen hoe je het beest gevangen hebt!!
Ook wij zijn benieuwd naar je kapsel, moeten we je foto hier aan de muur aanpassen om zo een beetje te wennen voordat je terug komt??
Wij kijken er wel naar uit, maar ik snap dat die 3 maanden voor jou gaan omvliegen.
Hier verder alles rustig, Daan zijn kamer is bijna klaar. (Cars thema) en kan kijken hoe hij het vindt om daar te slapen.
tot horens, en een dikke kus van Annie, Chris en Daan X -
05 September 2007 - 10:04
Dayenne:
Heey meis
Dat lijkt me ook echt lache zo'n museum. Ach en een beetje gek doen voor een spiegel is niet iets raars voor jou toch hihi.
Echt mooie foto's wacht in spanning af op de rest.
Kus Dayenne -
05 September 2007 - 15:12
Carin:
kip zonder kop.... jaja... ik believe het not.... Dat kan nooit, haha! Wij hebben net een megagrote tv gekocht! Echt niet normaal, ik moet helemaal m'n hoofd bewegen om alles te zien, whahaha! Dus nu kunnen we weer dvd's kijken, we beginnen straks met flushed away, dan kan gerard zien dat het écht geen zingend stront is!!!
Maarre... ik loop ook altijd scheef, in rondjes naar je toe... heb ik nu ook rabies??
07 September 2007 - 12:58
Herman:
Lieve schönzuster,
Leuk verhaaltien! Best museum ever I guess...
tot snel!
Schwäger Hermann -
13 September 2007 - 20:08
Tante Fenny:
Ben je nog bekenden tegen gekomen in dat museum??!! HAHAHA!!! Wat schrijf je toch leuk. Geniet ervan net of ik er zelf bij ben. Enne, ik ben NIET gek op al die kruipende wezens, griezelpietje. Liefs tante Fenny