zu hause gehen - Reisverslag uit Bronxville, Verenigde Staten van Carlijn Smalheer - WaarBenJij.nu zu hause gehen - Reisverslag uit Bronxville, Verenigde Staten van Carlijn Smalheer - WaarBenJij.nu

zu hause gehen

Door: Carlijn

Blijf op de hoogte en volg Carlijn

13 December 2007 | Verenigde Staten, Bronxville

heyheyhey allemaal
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah vanavond ga ik vliegen om 7:30 PM en land (met een tussenstop in londen) in amsterdam vrijdag 14 december om 10:55 AM.
dus komt allen, of niet want ik heb waarschijnlijk super vertraging in kennedy... er is een sneeuwstorm voorspelt om ongeveer 1 uur en verwacht is dat er ongeveer 10 cm gaat vallen!
tracey gaat me naar het vliegveld brengen met de kids maar als het te erg is belt ze een taxi. ze vertelde mij dat de airlines internationale vluchten bijna nooit uitstellen en maar wachten tot het laatste moment, tot het echt niet kan zeg maar. ik heb nu al zon voorgevoel dat ik waarschijnlijk wel een vlucht heb maar met vertraging wat dus gaat betekenen dat ik mijn vlucht mis in londen (ik heb 1 uur om over te stappen!!) en dus een k.u.t (sorry) reis ga krijgen!
pfff.
nou mijn vluchtnummer van kennedy tot londen heathrow is Britishairways 0176... mijn vluchtnummer van Londen naar amsterdam is britishairways 0430... dus hou het in de gaten!
dit is mijn laatste berichtje op deze site, morgen ben ik (hopelijke op tijd) thuis, wat een vreemde gewaarwording maar wel erg leuk hoor. deze week was vooral heel emotioneel, gisteren vet gejankt met afscheid nemen van de 3 vriendinnen die ik nog over heb. (kben een beetje koos-vriendloos hier, de groep waarmee ik begon is flink uitgedunt in de zomer, dus tis eigenlijk wel goed dat ik waar naar huis ga)
eergisteren heerlijk uiteten geweest met de family+kids, ze waren echt zo lief Tracey en greg hadden allebij een korte speech met daarin dat ze zo dankbaar zijn en dat ze me helemaal vertrouwen en altijd aan me zullen denken, dat ik vooraltijd een deel van hun gezin zal blijven, haha ik krijg gewoon nu een brok in mn keel! nou keep your fingers crossed dat mijn reis smooth verloopt!

peace out... (hahahahaha)

• 13 December 2007 - 17:29

Ingrid:

Daar gaat ze...
    Een hele goede reis gewenst ondanks alle slechte berichten!
    We zien je weer in ons koude kikkerlandje!

liefs, Ingrid

• 13 December 2007 - 18:45

Nina:

en mn tante uit amerika die komt la la
    ja mn tante uit amerika die komt..en ze rijd op twee kamelen als ze komt la la...en ze rijd op 2 kamelen, ze rijd op twee kamelen, ze rijd op 2 kamelen als ze komt...la la

• 13 December 2007 - 18:48

Leanne:

mooi welkomslied he van nina...dat proberen we haar te leren..we hebben nog een paar uur..tot nu toe komt er alleen aaa aaaa a uit...maar goed (knipoog)
    ben super blij dat je terug komt..eindelijk weer iemand om thee mee te drinken...! see you soon en laat je niet gek maken he!! trek zo'n steward aan zn jasje...of een des..die weten alles..dikke kuzzzzzzzzzzzzzz

• 13 December 2007 - 21:49

Annie:

We duimen dat je voor de verandering eens een goeie reis hebt (hihi)
    We staan op je te wachten!!!
    tot zo.... klinkt dat ff leuk...
    Liefs van ons 4-ren

• 13 December 2007 - 22:08

Moeder Anke:

Nog even op de valreep, ben tenslotte een marinevrouw,niewaar? Nu ik dit berichtje typ ben je al op weg naar huis.Ik zal blij zijn als je er bent,we zullen je opwachten met het feestcommite.Lieve Carlijn,het afscheid zal niet makkelijk zijn geweest,maar aan deze kant van de oceaan wachten ook een heleboel lieve schatten.Een hele goede reis toe gewenst en ik hoop dat je geen vertraging hebt Veel liefs

• 14 December 2007 - 10:05

Sanne Zeeman:

Whoooooohoooooo carlijntje komt weer thuis!!! Je bent er bijna!! ...als je niet nog rondjes boven de sneeuw zit te vliegen, mare onwijs leuk joepieh!! De tijd is echt voorbij gevlogen! En das maar goed ook hoor want ik vind het onwijs leuk om je weer te gaan zien...tot snel dan maar he! Liefs van sanne P.s. lovely genieten van de kerst lekker bij je familie!

• 14 December 2007 - 20:36

Tante Fenny:

ook mijn laatste berichtje op deze site. Inmiddels weet ik hoe je reis verlopen is, alles wat je verwcht had gebeurde en ook nog 1 koffer lichter. Toch zijn we blij dat je er bent. Geniet van het gourmetten en we zien je snel. Arnold is ook weer veilig thuis, was ook emotioneel allemaal. Erg koud op de haven maar gelukkig wel op tijd en alle bagage compleet. Nu kan ook hij, net als jij weer genieten van familie en vrienden. Dikke knuffel van oom Folkert en mij

• 15 December 2007 - 12:27

Cargo:

Ik denk dat ik ga huilen als ik je weer zie.... :P

• 08 Januari 2008 - 07:30

Hermann: