naar huis
Door: Carlijn
Blijf op de hoogte en volg Carlijn
08 September 2007 | Verenigde Staten, Bronxville
ik dacht ik schrijf even een berichtje zodat iedereen weet wat er gaande is, ook omdat velen alleen deze site lezen en niet weten wat er gebeurd in mijn familie. mijn zus is bevallen van een zoontje, Jonathan. omdat hij ernstig ziek was is hij kort na de bevalling overleden, we wisten dat dit zou gebeuren maar nu is het dus werkelijkheid. Ik vlieg vanavond naar nederland om met mijn familie te zijn en naar zijn begravenis te gaan. het is een erg moeilijke tijd en ik zie er erg tegenop, ik ben blij om mijn familie te zien maar wilde natuurlijk nooit dat ik voor deze reden naar huis zou komen. ik zie dat het goed is dat ik ga. Het is al een lange moeilijke tijd geweest en ik heb daarvan niet veel mee gemaakt omdat ik natuurlijk zo ver weg ben, daarom is het juist zo belangrijk dat ik nu naar huis kom om mijn zus, zwager en Jonathan te zien. De naam Jonathan betekend Godsgeschenk, ik vind dat heel mooi en zie ook door alle pijn en verdriet heen dat er veel troost en mooie herinneringen zijn.
Liefs Carlijn
08 September 2007 - 21:27
Carin:
Ik vind het fijn voor jou en je familie dat je naar huis komt, zodat jullie elkaar kunnen steunen in deze moeilijke tijd.
Sterkte. -
09 September 2007 - 11:37
Andrea:
Heej lieve meis! ik denk heel veel aan je! ik mail je meis! kus an -
11 September 2007 - 19:31
Sanne Marinus:
Heel veel sterkte in deze tijd. Het is inderdaad niet fijn om voor zo'n reden naar Nederland terug te keren maar hopenlijk kunnen jullie elkaar zo wel goed steunen!
Sterkte!
liefs Sanne -
12 September 2007 - 14:11
Ingrid:
Lieve Carlijn,
Ondanks de hele verdrietige omstandigheden ben ik toch ook blij dat ik je even heb gezien en gesproken.
Je bent nu weer onderweg naar Amerika, ik hoop dat je een goede vlucht hebt (gehad. En heel veel sterkte ook voor jou de komende tijd, want het zal nog wel even moeilijk blijven. We denken aan jou en de rest van de familie en een dikke knuffel (al moet dat nu helaas weer virtueel ;-) ), Ingrid -
13 September 2007 - 15:22
Moeder Anke:
Als alles goed is gegaan ben je alweer in Bronxville Het was fijn dat je er bij was in deze moeilijke tijd,ik mis je.Liefs... -
13 September 2007 - 20:05
Tante Fenny:
Lieve Carlijn, goed dat je er was om dit samen te delen. We denken aan je nu je weer ver weg bent, maar in ons hart ben je dichtbij. Liefs tante Fenny en oom Folkert -
15 September 2007 - 21:31
Fam Veldsema:
Wij wensen je veel sterkte nu je weer alleen zit daar en weer ver van ons weg verder horen we alles wel via Carla, ondanks alles je haar zat leuk staat je goed.Veel leifs en een dikke knuffel