Halloween
Door: Carlijn
Blijf op de hoogte en volg Carlijn
11 November 2007 | Verenigde Staten, Bronxville
sorry dat een berichtje weer opzich liet wachten maar zo bouw je de spanning ook wel weer op.
31 oktober was het halloween! het weekend voor halloween was er feest en natuurlijk op de dag van halloween ook. en er was een parade. natuurlijk verkleed, mijn eerste Halloween kan ik natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Halloween is een soort van sintemaarten, kinderen verkleden zich en gaan langs de deuren om "treak or treat" te zeggen en snoep op te halen. de 'volwassenen' verkleden zich en 'make a fool out of themself'. en het maakt niet uit want het is halloween.
eerst is er de pret van een kostuum uitzoeken. t'is een kunst om tussen alle (pardon) hoeren-pakjes een fatsoenlijk en een leuk kostuum te vinden. en dan is er nog de vraag; wat? er is zoveel! en zulke leuke dingen! echt je kan het zo gek niet bedenken of het is in een kostuum gemaakt. ik zat te twijfelen tussen marilyn monroe en een twister-outfit (Jurkje met twisterstippen en grote plateauzolen) maar het is toch een piraat geworden. Ja I know, ik was al een piraat voor piper's party maar dit kostuum was heel mooi en een hoed die zo mooi is dat ik heb wel elke dag wil dragen haha grapje hoor maar dus ja ik was piraat. twas wel een duur grapje en das ook mijn eigen schuld want natuurlijk heb ik mijn hoed verloren het eerste weekend tijdens het feesten dus moest ik weer terug en een nieuwe kopen voor halloween en de parade, want zonder hoed was ik natuurlijk geen piraat.
de parade was erg leuk, druk en gezellig. Ik kon er niet zo goed foto's van maken want het was te donker. je ziet echt de meeste vreemde types en coolste kostuums. we zijn vergeten om foto's te maken met mensen dus in de trein terug hebben we snel nog wat mensen aan gesproken om mee op de foto te gaan. Anyway twas erg geslaagd. de foto's volgen nog hoor, all in good time.
byebye
11 November 2007 - 17:32
Cargo:
Piet Piraat, Piet Piraat
schip ahoy, hoy, hoy
dat is jouw kameraad
schip ahoy, hoy, hoy
met zijn schip de Scheve Schuit
vaart hij alle dagen uit
Piet Piraat, Piet Piraat, Piet Piraat
12 November 2007 - 20:36
Leanne:
we willen foto's zien...haha t klinkt of je super veel lol hebt beleeft tijdens halloween...weer eens wat anders als de halloweenmarkt in hippo...liefs lean -
13 November 2007 - 08:26
Dayenne:
Heeey
Je maakt me wel benieuwd naar de foto's natuurlijk. Ach ik wacht het nog wel even af.
Kus dayenne -
16 November 2007 - 16:08
Carla:
He Carlijn
Ik dacht ik moet ook maar weer eens een berichtje hier plaatsen. Cool man dat je hallowen hebt meegemaakt. Wat is leuker sintmaarten of hallowen????? Nou het aftellen is zeker begonnen. Eindelijk kom je bijna terug en dan kunnen we snel weer wat afspreken. Ik moest even zeggen van Sanne uit Leeuwarden dat je in Leeuwarden moet gaan studeren want zei gaat waarschijnlijk ook SPH doen in Leeuwarden vandaar. hahahahaha. Maar kom eerst maar weer eens terug. Ik wens je nog een leuke tijd daar en geniet van alle dingen nog die je daar mee maakt. Oh ja ik zal het even vertellen ik heb een bril. Dus zie er nu anders uit. hahahahaha. Maarja dat zie je wel als je terug bent.
Groetjes en een dikke berenknuffel van je vriendin CARLA. -
17 November 2007 - 23:24
Moeder Van T.:
Wat jij het afgelopen jaar hebt meegemaakt, is zóóó bijzonder. Dat zal je altijd bijblijven !!
Als je straks weer in je "normale ritme "zit, zul je hier nog vaak aan terugdenken !!
Het lijkt me ook heel fijn voor jou, dat er zoveel mensen zijn die je dolgraag weer hier willen hebben. Je bent geliefd !
Dat is ook heel speciaal !!
Misschien wordt het patroon van je leven straks ook: huisje, boompje beestje.
Maar dat hoeft beslist niet saai te zijn.
Want je hebt echt geleefd !!!
Je bent onderdeel geweest van die grote mooie wereld, die God geschapen heeft.
Ik heb je vanaf het begin bewonderd, toen je aangaf dit te willen.
Dit begon al bij je Engelse avontuur.
Maar vooral deze ervaring , terwijl je kort tevoren je geliefde hebt leren kennen.
Hij wacht wel ! en hij wachtte !
Heel veel geluk, lieve Carlijn, samen met je geliefde én met God !!!!
19 November 2007 - 17:25
Ingrid:
Je bent een supercoole piraat hoor! Goed gekozen!
groetjes, Ingrid -
19 November 2007 - 19:48
Margreet:
Ik snap je helemaal met je hoed, je weet hoe graag ik iets op mn hoofd heb. -
26 November 2007 - 19:47
Der Hermann:
Carolientje, carolientje, carolientje komt bijna terug! Waaaaaaaaah... Mu'j nog carbid hebben? Of nitraat'n of vlinders of wat? Strijkers bint besteld...
Doe ze de groet'n daar, pak de koffer in, wat opzich een vreemde activiteit is want dan moet je er pakpapier omheen doen, terwijl het de bedoeling is dat je bagage erin gaat. Dus eerst het papier er dan weer af en dan pas de spullen erin... Ach. Het is maar goed dat je nog een weekje of drie hebt... Maar, we staan springend van ongeduld op je te wachten hoor! Doe voorzichtig nog ff en tot snel!
Hermann. -
30 November 2007 - 18:32
Ingrid:
Ben je al aan het inpakken??
Ze komt, ze komt, die goede goede ....
(om maar even in het sfeertje van Sinterklaas te blijven ;-) )
liefs, Ingrid