gekortwiekt
Door: Carlijn
Blijf op de hoogte en volg Carlijn
18 Augustus 2007 | Verenigde Staten, Bronxville
in newyork alles okey, nog steeds warm en af en toe een onweersbui.
ik ben naar de kapper geweest, naar een beauty school. het koste 13 dollar om je haar te laten knippen, normaal betaal je 60 dollar en das zonder de fooi. ja amerikanen fooien alles wat los en vast zit. dus met fooi komt het op zon 70 dollar uit en dan ben je nog goedkoop uit. en het stomme is dat je betaald zoveel, niet omdat het beter is maar gewoon om het feit dat het newyork is. dus nu had ik een plekje gevonden waar je dus als proefkonijn heen kan. begon al goed ik kreeg een kapstertje die geen engels sprak alleen maar spaans, maar de lerares was er steeds bij en dat maakte me wel rustig, zo van het komt wel goed. haha best eng hoor en ik had zoveel haar! ja ik zeg had, want het is echt heel kort, kort kort kort (voor mijn doen..)het is tot net over mijn schouders,ik heb een pony en een boel laagjes. zodra ik een camara heb (dit weekend ga ik dr 1 kopen) maak ik foto's. ik heb gewoon 3 uur bij de kapper gezeten, het wassen duurde een eeuwigheid (had het idee dat dat vrouwtje me vies vond) en het knippen duurde zo lang omdat iedereen liep te kijken en in mn haar te vroeten en daarna ging ze het blowdry-en, dat duurde dik een hallf uur, alle maar krullers er in en daarna stond heel mijn haar omhoog. iets wat ik nauurlijk zelf nooit kan doen. gisteren had ik even snel een haarband ingedaan en dat stond erg leuk omdat ik een pony heb. nu heb ik echt een 'out of bed'-look, voorheen hoefde ik amper mn haar te kammen want het hing tot wel naar benenden. nou ik moet dus nog wel even wennen maar het is wel lekker 'fris' en 'zomers'.
liefs Carlijn
18 Augustus 2007 - 16:02
Annie:
Ze hebben er wel werk van gemaakt, 3 uur zeg!! Ik ben benieuwd naar het reslutaat.
Hier alles z'n gangetje. Net cadeautjes gekocht voor je moeder die morgen haar verjaardag viert.
Chris is druk bezig met plinten leggen op Daan zijn nieuwe kamer. En Daan probeert goed mee te "helpen" Zit overal met een hamer op te slaan, en te vegen.
Maar ik zal Chris even van zijn grote hulp verlossen. Komt het laminaat er misschien vandaag helemaal in.
Dikke kus van ons X
Liefs Annie
18 Augustus 2007 - 17:09
Doortje:
oeoeoeoeoe! ben heel heel heel benieuwd! Carlijn met korte haartjes.
Ik gebied je om snel een camera te kopen en foto's te maken :-P
kus! -
18 Augustus 2007 - 18:20
Tante Fenny:
wat een avontuur weer en nu op je eigen hoofd. Ik ben zeer benieuwd naar de foto's. Hier gaat alles goed, ben net terug uit Bolsward want de container was er deze week en er was nog een hoop uit te pakken. De boxspring van hun bed ging niet naar boven, dus gisteren kwam een klusjesman en die heeft een bodem in hun bed gemaakt zodat het bovenste matras er op kon. Maar het begint er nu op te lijken, Karen is erg blij met haar eigen spullen en ook de kids. Zij hebben hun hummer en jeep wat veel bekijks geeft in hun straat. Alle kinderen kwamen erop af. Nooit geweten dat er zoveel kinderen wonen. Ik zal je wat foto's sturen op je mailadres. Nou, succes met het stylen van je haar. dikke knuffel van tante Fenny -
20 Augustus 2007 - 09:55
Carin:
Sjoh, ik ben benieuwd! Tot net over je schouders??? Das al een hele tijd terug! Ik weet niet eens hoe je schouders er uit zien, whahaha! Ik was woensdag maar weer eens heen.
Weinig nieuws. 2 keer deze week m'n heppie burtsdeej gevierd. vorige week zaterdag voor vriendjes en vriendinnetjes en donderdag (m'n 'echte' dag) voor familie en vriendjes en vriendinnetjes. Leuk dat je er ook bij was!!! In gedachten... Maar het was erg gezellig en ik ben goed verwend! Ik heb een naaimachine gehad!!! Jaja, nu moet ik aan het werk geloof ik....
Afgelopen weekend naar de menmarathon geweest, was ook weer heel gezellig, lekker gek doen! nu nog 2 weekenden en dan is het weer ff over met alle feestje. Eerst nog het wieringer weekend (trekkerweekend, nu op westerland) en daarna nog de flora. Na 6 weken feest kunnen we dan eindelijk weer verder met klussen, haha! Maar wie weet, misschien verzinnen we wel weer wat nieuws om er onder uit te komen, haha!
O ja, piper op de film, überschattig!!! -
20 Augustus 2007 - 14:09
Fenna:
Hoi Carlijn
Allereerst gefeliciteerd met de verjaardag van je moeder. En ja ik ben ook wel benieuwd naar je kapsel.3 uur wat een tijd. Als je je grijze haren wilt laten kleuren en dan nog knippen en fohnen gaat sneller, 1½ uur. Wij zijn net terug van bijna 6 weken varen in Ned., dus ik ben nog niet bij met je vorige berichten. Komt nog wel.Hart. gr Fenna -
25 Augustus 2007 - 06:28
Madeleine:
Hey carlijn
De tijd gaat zeker snel. Maar ben hier nogmaar 3 weken hoor. Ik ben 6 aug aangekomen, dus zo snel gaat het (gelukkig) nog niet.
Maar met mij is alles prima, ik vermaak me hier goed en heb een super lief gezinnetje. Ik pas op 3 meiden, dat klopt echte schatten zijn het hoor!
Ik heb net je stukje gelezen van die super grote spinnen. Nou die schijnen hier dus regelmatig voor te komen, als ik die tegen kom ga ik ook behorlijk gillen ben ik bang!
Ik ga met Lienke backpacken, zij woont in slootdorp en kon haar dus al vanuit nederland. Echt heerlijk hoor om iemand bij je te hebben vanuit thuis. Kunnen lekker beppen over van alles!
En ga jij nog veel rondreizen, of blijf je ook veel bij het gezin?
Veel Liefs Madeleine -
25 Augustus 2007 - 15:25
Carla:
He Carlijn.
Leuke verhalen weer. Jaja ik ben op vakantie geweest dus had heel wat verhalen nog niet gelezen. Vet cool dat je hebt skygedijfd of hoe je het ook schrijft. Dat lijkt mij ook vet cool, maar het is ook vet duur. Vet ik wil die dvd wel even zien als je weer terug bent. Maar ja hier is het wel mooi weer de ene keer mooier dan de andere keer. Ik moet vak werken dus merk niet veel van het weer. Nu zit ik ook binnen. Ja moet toch een keer je verhalen lezen. Ik stuur snel weer een langere mail oke.
Groetjes en een dikke berenknuffel van mij. Je vriendin uit Leeuwarden. Ik was je nog niet vergeten. langerna niet. hahahahaha.
28 Augustus 2007 - 14:40
Bart:
Hey erg leuk dat ik dit lees allemaal.. wil zo snel mogelijk weg uit dit kleine kikker landje en wil ook als au pair die kant op..
heb je msn wil nog zo veel weten..:)
groetjes bartdijkstra_85@hotmail.com -
30 Augustus 2007 - 06:56
Gerard:
Ik was op zoek naar de wieringerkrant toen ik jou site tegen kwam. Nou veel plezier in US toegewenst. Ik was op het zelfde tijdstip op timesquare maar heb jou niet gezien haha. vondt jij de afloop ook zo'n tegen valler. iedereen was snel verdwenen. maarja uren lang zonder wc is ook niet alles, gelukkig hadden we het weer mee.
groetje en have fun!!