feeling hot hot hot
Door: Carlijn
Blijf op de hoogte en volg Carlijn
08 Augustus 2007 | Verenigde Staten, Bronxville
hier een korte samenvatting van het weer van de afgelopen dagen: hot hot hot hot onweer onweer regen hot hot hot hot onweer onweer regen bloody hot bloody hot.
op dit moment is het 89 degrees, maar het gevoels temp is 98 degrees = 37 graden. geen zuchtje wind of wolkje in de lucht. ik ben daarom niet naar buiten geweest vandaag; tis net zon muur waar je tegen aan loopt als je naar buiten gaat, hoofdpijn weer.
vorige week heb ik echt de ergste onweers bui ever in mijn leven meegemaakt. we gingen naar een verjaardagsfeestje van 1 van de andere aupairs. en het begon echt van het ene op het andere moment keihard te regenen en te hagelen?!!!, we zagen echt niets meer. en onweer! allemaal harde klappen, het was direct boven ons. wij allemaal gillen in de auto en snel naar karla's huis om te schuilen. het ging maar door en door, de onweer bleef dik ander half uur donderen. gisteren avond weer er weer zon ontlading maar ik lag lekker onder de wol (haha nee niet echt tis me iets te warm voor wol..) ik dacht dan zou het wel lekker afkoelen maar niet dus het is zo mogelijk nog warmer dan gisteren.
nu het alles zo warm is komen allemaal vreemde nieuwe (voor mij) beesten tot leven. ik had al verteld van de vuurvliegjes, die vind ik zo cool. nu over beesten die ik iets minder cool vind, in amerika is ook echt alles 'Larger then life'; dus ook the beesten, mieren van ander halve centimeter en bijen/wesp-beest-achtige-vliegmonster van 3 cm lang, dikke tor-beesten die kunnen vliegen en het erg leuk vind om onder de douch te gaan, duizendpoten die zelf poten op hun hoofd hebben. en ik heb ook al verhalen gehoord over spinnen die zo groot zijn als je hand! ik ga denk flauwvallen als ik die tegen kom! en nee ik overdrijf niet die beesten zijn echt zo groot, het is niet alleen mijn fobie!
volgende week (beter nog van af aanstaande vrijdag!!) ben ik lekker 10 dagen VRIJ! HOERA (*doe ff een vreugde dansje*) echt lekker joh ik verlang er naar om ff niets te doen en niemand om me heen te hebben. het hele huis voor mij alleen, een auto en een pasje voor het zwembad, ik ga me wel vermaken denk! de familie gaat op vakantie, het plan was eerst dat ik mee zou gaan om te werken.
ze vroegen of ik volgende week mijn twee week vakantie wilde. (in totaal heb ik 2 weken in het jaar betaald vakantie)
maar omdat arendjan in september weer wilde komen zei ik dus eerlijk 'nou liever niet want zo en zo...'.
toen was het plan dus dat ik gewoon mee kwam en ging helpen als ze me nodig hadden. maar later zei ze dat het voor mij waarschijnlijk niet zo leuk zou zijn. de opa's en oma's komen ook en die willen toch het liefst de kinders voor hen alleen dus zei ze dat het misschien wel lekker is voor mij dat ik dan !10! dagen alleen thuis bleef. en of dat lekker is!!!!!! ik ga zaterdag eerst maar eens afschuwelijk lang uitslapen!
liefs Carlijn
08 Augustus 2007 - 20:24
Sanne Zeeman:
Ohhhhhhhhhhhhh is sannie de eerste?? :) whiiiii lovely vakantione! Geniet er lekker van carolientje! echt lekker joh 10 dagen geen kinder-die-ALTIJD-ernergie-teveel-hebben om je heen :) lekker lang uitslapen whaha! By the way....BEESTEN ieeeeeuw...nog een paar weekjes dan ga ik naar brazilie voor 3 weken... enne das ook mijn fobie!! Wat dat betreft mogen we denk nog blij zijn met de beesten hier whihi. Mare 1 stap buiten de deur dus en je bent BRUIN?? :P spreek je snel weer! Liefs sanne -
08 Augustus 2007 - 23:40
Lisette:
heeerlijk carlijn 10 dagen lekker helemaal alleen !!!! enne die beesten heb ik hier idd ook, maar de kids hebben mij over mijn angst heen geholpen want die gingen nog harder op de loop als ik, en ik moest dus heel stoer zijn en zeggen dat ik er niet bang van was.. en ik had vandaag zo een wesp in huis die ik er dus uit moest zien te krijgen met 3 gillende kids rondom me heen, dus dat ging ook wel lekker !!
maar ik vind ze dus ook eng hoor !!
en geniet van je vrije dagen !!!
liefs uit Atlanta -
09 Augustus 2007 - 07:57
Leanne:
WHAAAAAAAAAAAAAAA k ben blij dat ik terug ben..haha toen ik bij je was waren ze nog mooi in "winterslaap"...toen haddn we maar een paar mieren gezien die wat gropter waren als hier in ned. maasr dat was nie zo eng...maar spinnen zo groot als je hand: CARLIJN KOM TERUG NU!!!...maar wel lekker dat je nu straks vrij bent...ga ik je bellen, want ik ben namelijk ook vrij (verlof) en ik verveel me echt stierlijk..kan de beebkamer nog niet inrichten is namelijk nog niet helemaal klaar..(pff heb me er al bij neer gelegt ik stress niet meer heb ik me voorgenomen...)volgende week komt die vrouw van de kraamhulp...wat moet ze wel niet denken er is nog niks af...straks wordt ze boos...maar nou ja..whatever...muppet ik ga weer stoppen, vero komt zo langs voor een bakkie..dikke knuffels leanne -
09 Augustus 2007 - 08:16
Tante Fenny:
wat een weer he en ja het kan daar echt spoken in the USA. Hier ook wel hoor, maar alles lijkt daar wat extremer, ook waarschijnlijk omdat je al die warnings hebt op tv, met een hoop toeters en bellen. Die beesten,ja dat is echt vreselijk, ik kan erover meepraten. Bij Karen werd er wel gespoten door de pestcontrol, maar ze bleven komen. Alles goed nakijken in je slaapkamer voordat je gaat slapen. Heerlijk dat je 10 dagen niks hoeft, gewoon doen waar je zelf zin in hebt. Ik ga je wel bellen, want nu weet ik dat the kids niet slapen doordat ze op vakantie zijn. Vanochtend was op de tv een soort windhoos in New York, als er iets in de krant staat stuur ik het wel weer op. Nou, lieve schat, geniet ervan en ik bel je nog in deze 10 dagen. Knuffel van tante Fenny -
09 Augustus 2007 - 08:49
Carin:
Howdie!
In Denver heb je grote roodborstjes! Die doen geen tjilp tjilp (met een lief, hoog stemmetje), maar TJILP TJILP (met een hele zware lage stem). En slangen! O, ik ben zo blij dat ik die niet in het echt onder mijn bed had!!! Of ieuw, je zal er maar op gaan staan. Gedsiederrie...
Nou, mams en ik gaan scrappen. c u later alligator! -
11 Augustus 2007 - 12:19
Ingrid:
Hoi Carlijn,
Wat een schattig filmpje van Piper..of...Bailey..of toch Piper...eh nou ja, in ieder geval erg schattig!
Wat lekker voor je dat je straks effies rust hebt. Lekker van genieten!
Heb je nog gehoord over de zeildag ter ere van mijn 30ste? Was echt superleuk, je moet anders de foto's maar ff checken op mijn hyves.
Oh ja, en hoe was Harry Potter? Je moet natuurlijk niks verklappen, maar gewoon even vertellen op een schaal van 1 op 10 hoe goed ie was. Vast een open deur maar toch!
Nou, ik ga lekker naar buiten want ook hier is het eindelijk iets hotter dus tot later hè!
Groetjes, Ingrid (en de rest van de Waardenburg-clan)