badhairday
Door: Carlijn
Blijf op de hoogte en volg Carlijn
08 Mei 2007 | Verenigde Staten, Bronxville
nog ff een toegift, of hoe noem je dat.
ik was nog wat dingen vergeten te vertellen.
ik was zaterdags naar de kapper geweest. er was een kapsalon die een soort promotie gaf van 60 dollar en dan kreeg je een heel rijtje dingen voor die 60 dollar, maar ik zou geen nederlander zijn als ik het niet goedkoper wilde dus uiteindelijk kreeg ik het voor 30 dollar. mijn kapper was een of andere latino die maar bleef flirten tot ik er niet goed van werd haha. your have very beautyfull hair. do you know your beautyfull? the color of your hair is so special. blegh!
ik in mijn beste engels uitleggen dat ik een pony wilde (in het engels heet dat dus geen pony want anders kijken ze je erg raar aan lijkt mij, haha I want a pony! its called a bang) en dat ik laagjes in mijn haar wilde en dat er echt een end af kon. hij heeft het niet helemaal begrepen en was waarschijnlijk bang om te veel van mijn haar af te knippen want het is nog steeds lang en de pony slaat nergens op gewoon een plukje haar dat net niet achter mn oor kan. tis wel een stuk lichter dus das mooi maar ben niet echt tevreden. toen ik van de kapper vandaan kwam voelde ik me net zon barbie. hij had er 1 over ander glimgoedje ingedaan en bleef net zo lang pohnen tot er allemaal krullen in mn haar zaten. twas wel mooi hoor maar was er natuurlijk ook zo weer uitgezakt. nu maar ff opzoek naar een kapper die wil snapt dat ik een pony wil. oh en de kapper zou natuurlijk geen kapper zijn als hij niet probeerde me terug te laten komen, hij vond dat ik wat meer highlights in mn haar moest laten zetten om het in evenwicht te brengen, en hij wees me er nog even vriendelijk op dat hij wat grijze haren had ontdekt. ik ben in ontkenning.
Ik heb mijn eerste beroemheid gezien. Jessica Fletcher van 'Murder she wrote'. hoe ze echt heet weet ik ff niet. we liepen over straat langs een theater en toen kwam ze naar buiten en stapte ze in een limo.
ps check mijn vorige berichtje 'loveboat/titanic/boozecruize' ook ff want daar staan nog leuke foto's onder!
liefs Carlijn
08 Mei 2007 - 14:25
Door:
Jij ook al naar de kapper? Cool! Ik ook. Ik ben helemaal gekortwiekt (het raakt m'n schouders niet eens) en ik heb wel een bang...
Wat weer een schattige foto!
Kus -
08 Mei 2007 - 18:45
OME FOLKERT:
je schrijft kennelijk teveel, want ik ben zomaar nr.2 in de reacties. Kijk jij wel even uit met je zg. "" slecht"" engels. Je vraagt aan de kapper een pony en voordat je weet heb je een paard in de gang. Wat ik er van zie zit het wel snor met de taal. Trouwens COZY is inderdaad gezellig, hoeft niet perse klein te zijn en wanneer je dicht bij elkaar zit kan dat heel cozy zijn.
Voor het aanreiken bestaat geen vertaling voor ""alsjeblieft"", de andere betekenis is please, maar dat wist je vast wel.
Bedankt voor de mooie foto's goed voor mijn mooie herinneringen aan die stad. Alles klinkt zo enthousiast, het lijkt meer een ontdekkingsreis door Amerika, dan dat er ook gewerkt wordt madame au pair. Veel plezier met je ouders en je zussen, geniet er lekker van, dan genieten wij met je mee. Doei
08 Mei 2007 - 19:03
Tante Fenny:
Ik moest je van oom Folkert zeker ook veel plezier wensen met AJ, was hij even vergeten! Wat een leuk verhaal van die kapper, maar grijze haren, daar maakt hij zich niet popie-jopie mee, toch? Maar als je straks je nederlandse boa krijgt en die om doet dan zal je haar je nog betr staan, hahaha!! Wat een bak he, komt het pakketje zomaar terug, maar we stoppen het gewoon in de koffer van je pa of ma!!! Liefs tante Fenny -
08 Mei 2007 - 21:08
Moeder Anke:
Heb je Jessica Fletcher gezien?Geweldig zeg,je weet dat ik daar een fan van ben, dat leuke coole detective omaatje.Ik ben benieuwd naar dat haar van jou,maar er is niet veel veranderd geloof ik.Maar goed je was er maar weer druk mee en de kapper ook!Wat een uitslover,die kapper maar enfin, hij kan het proberen.Nou de groeten weer.Dikke kus -
09 Mei 2007 - 16:52
Marloes:
He Carlijn,
Ben je vrijdag van de partij of nu niet, want ik heb net een mailtje gekregen of ik nog iets moest aanpassen.
gr Marloes -
10 Mei 2007 - 12:05
Carin:
Grijze haren? Whahahaha!! Je wordt oud!!! Ik leedvermaak me!!!
Maarre... Is het naar-de-kapper-toe-tijd??? Ik ook al! Ik heb ook een bang! Een scheve (eh, schuine?)! Die heb ik ook al niet meer gehad vanaf m'n 12e ofzo? Echt een bang boven m'n oog zeg maar! Waarvan je denkt, ja das een bang! En niet een gek plukje wat net niet achter je oren kan...
Maar zo stom! Altijd als ik net bij de kapper vandaag kom zeggen mensen: 'Hey, wat is je haar eigenlijk alweer lang...' Hoe kan dat??? Dan is er net een stuk af!! Gekke mensen...
10 Mei 2007 - 12:08
Carin:
O ja, nog wat: Ik ging net kijken welke datum het vandaag is, omdat ik ff wilde weten hoelang ik achterloop met je verhaal. Nou, je moet weten dat de United States dus echt ontzettend voorlopen op ons Nederlanders. Hier is het nu namelijk 'zaterdag 1 januari 2000'. Alleen ff ter info... Heb nooit geweten dat er een tijdverschil van een jaar of 7,5 is... -
11 Mei 2007 - 08:32
Margreet:
Geef toe dat je gelijk aan mij moest denken toen je jessica fletcher zag! Chris vond het trouwens ook altijd leuk om te kijken, maar volgens mij meer om dom commentaar op te geven. Nog een paar daagjes en dan zijn we bij je. Ik ben echt geen globetrotter: ik ben eigenlijk een beetje bang voor vliegen enzo! net zoiets als mijn lift angst, dat ontwikkel ik dan opeens... geen idee waarom. Maar ik heb wel heel veel zin om jou te zien en om weer bij te kletsen. En ik beloof ik zal me inhouden met rare woorden: Ik citeer: Vet leuk, niemand verstaat me hier dus als ik losers zeg dan.... enzovoorts. Over dat engels, ik had een 8 op mn mondeling, maar net als in Engeland ik kan het gewoon niet bij mensen die echt engels praten! Ben benieuwd in welke toaster we nu terecht komen (ik maar denken dat die man ons naar een broodrooster ging brengen) Niemand snapt dit. O, ja mn collega gaat dinsdag trouwen en ik heb samen met een andere collega het lied verzonnen. Stom natuurlijk als je weet dat ik ook ontzettend slecht ben in dichten. Echt een hel! maar met de input van mijn andere collega is het volgens mij wel om aan te horen, alleen zitten er nog steeds stukjes in die ik waarschijnlijk alleen leuk vind. Als jij gaat trouwen dan wordt het zeker geen lied, in iedergeval niet van mij! Ik ga nu mijn tas inpakken want we gaan zo naar Belgie met de "stelletjes". het weer is niet fantastisch, maar dat geeft niet. Ik ben echt slecht in tasinpakken dus ik denk dat ik gewoon heel mijn gardarobe meeneem. net als naar Amerika. Spreek je snel! Liefs Margreet -
11 Mei 2007 - 17:56
Marja:
Hee, wat leuk ik ben ook fan van Jessica, maar niemand wil het hier bekijken. Dus kijk ik als er niemand thuis is en dan is het niet altijd op de buis. Jammer maar helaas. Ik heb er een baantje bij. Dit is op Breezanddijk de Texaco. En nu had ik toch ook een bekende Nederlander bij de kassa. Jaja je zou het bijna niet geloven maar het was Piet Paulusma. Ik heb maar niks gezegd over het weer ofzo, want dan denkt hij natuurlijk o jee daar heb je er weer een. En zeg nou zelf, het weer maakt hij niks van want het regent alweer een tijdje. Nu veel plezier met jouw familie overzee. groetjes vanaf de Hoogte -
13 Mei 2007 - 10:22
Carla:
he Carlen
alles goed. Metmij wel. Ik ga binnenkort even een mail schrijven naar jou. Ik ben weer in Frankrijk geweest echt leuk. Margreet heb je wel eens eerder gevlogen. Jawel toch. Is niet eng hoor is leuk.
Groetjes Carla -
14 Mei 2007 - 05:39
Fam Kooy:
Ha Carlijn, je familie is er inmiddels? We hopen dat jullie een heerlijke tijd hebben. Vast leuk om weer Nederlands te praten, alles te kunnen laten zien en weer eens ouderwets te knuffelen haha. hartelijke groetjes uit Nederland. fam kooy -
14 Mei 2007 - 20:06
Moeder Van Tanja:
Ik heb het idee dat we de volgende drie weken niet veel van je zullen horen, want dan ben je veel te druk met je fam.
Het zal geweldig zijn om elkaar na zo'n lange tijd weer terug te zien.
En dan bijna drie weken lekker kletsen en je ouders en fam. mooie dingen laten zien.
Ze hebben van de foto's en van jouw verhalen al wel kunnen ontdekken dat je bij een heel leuk gezin bent terecht gekomen, maar nu kunnen ze het in werkelijkheid zien.
Ik wens je heel veel plezier toe met iedereen.
Geniet ervan en ik hoop dat je er de rest van je periode in de USA op kunt teren.
Groetjes uit Anna Paulowna -
15 Mei 2007 - 16:48
Marloes:
He Carlijn,
Het is bijna zover. Heel veel plezier met je familie en daarna gaan we een keer stappen in NY. Ik heb weer veel leuke tenten ondekt.
gr Marloes