4th of july independence day - Reisverslag uit Bronxville, Verenigde Staten van Carlijn Smalheer - WaarBenJij.nu 4th of july independence day - Reisverslag uit Bronxville, Verenigde Staten van Carlijn Smalheer - WaarBenJij.nu

4th of july independence day

Door: Carlijn

Blijf op de hoogte en volg Carlijn

05 Juli 2007 | Verenigde Staten, Bronxville

hey allemaal,
mijn 4th of july was erg saai, ik moest werken en Bailey was ziek dus we zijn nergens heen geweest om een optocht of iets in die richting te bekijken. Piper en Tracey gingen naar de film, en ik heb ongeveer de hele dag achter de computer gezeten omdat ik niets beters te doen had. en toen ik even een rondje ging lopen met Bailey had ik mijn camera in de wandelwagen gedaan en vergeten eruit te halen. toen ik de wandelwagen weer terug in de auto deed viel mijn camera op straat, hartstikke stuk dus. echt balen maar goed dan maar een nieuwe kopen. dit weekend naar niagara watervallen, dan moet ik maar vragen aan de meiden of ze de foto's naar me door willen sturen.
gisteren avond ben ik naar newyork geweest voor het vuurwerk van independence day. echt gewelidig. het mooiste vuurwerk dat ik ooit gezien heb, en het duurde echt super lang. dit was mijn "happy newyear" omdat ik met nieuwjaar geen vuurwerk had gezien, hier is het illegaal om vuurwerk te kopen (in sommige staten in america is het wel legaal).
liefs Carlijn

• 05 Juli 2007 - 17:22

Marja:

De saaiheid straalt uit het stukje. Het positieve van een stukkende camera is, dat je inderdaad een nieuwe mag kopen. Gelukkig was het voor jouw happy newyear vuurwerk. Nou en wat gaat de tijd hard het is bijna alweer kerst. Vandaag eindelijk redelijk tot goed weer voor de herfst. groetjes

• 05 Juli 2007 - 18:44

Carin:

Net een heel verhaal getypt, is ie weg!!! Ach ja, het kwam hier op neer: Saaie dagen moeten er ook zijn, haha!

Alvast welterusten!

• 07 Juli 2007 - 11:14

Chris:

Shit happens!!
    Balen van je camera.

• 09 Juli 2007 - 20:45

Ingrid:

Hoi Carlijn,
    Wat jammer van je camera, kan je m niet laten repareren? Is misschien goedkoper dan een nieuwe kopen.

Hier alles zijn gangetje, maar zoals gezegd heel slecht weer. Vandaag zat er zelfs hagel in de ontelbare buien. Je wordt er letterlijk chagrijnig van!!!Kim verzuchtte van de week: "Waarom doet God dat, al die regen en wind?!" Daar moet ik dan wel weer om lachen enne, leg dat maar eens uit!! hahahaha

Veel plezier bij de watervallen en tot later hè!

Groetjes, Ingrid

• 15 Juli 2007 - 14:07

Leanne:

Nou we zullen je nog eens een kado geven ja!!!!tsssssssssssssssssss

hahah grap vd eeuw..maar wel balen van je fototoestel..!

liefs knuffels groetjes handjes voetjes kusjes zoenen hugs bodycheck bla bla x mij