I want to be part of it, newyork newyork tatatada - Reisverslag uit Bronxville, Verenigde Staten van Carlijn Smalheer - WaarBenJij.nu I want to be part of it, newyork newyork tatatada - Reisverslag uit Bronxville, Verenigde Staten van Carlijn Smalheer - WaarBenJij.nu

I want to be part of it, newyork newyork tatatada

Door: Carlijn

Blijf op de hoogte en volg Carlijn

29 Mei 2007 | Verenigde Staten, Bronxville

alloha my buddy's over the ocean!
vorige week kwamen mijn zussen en ouders en arendjan mijn amerikaans bestaan uitchecken. alles was goed gegaan, alhoewel het bijna fout ging (zie reactie van herman in mijn vorige bericht)waren ze toch veilig geland met alle koffers, dikke buiken en wel. echt geweldig hoor je zussen na zon lange tijd te zien en vooral om ze voor het eerst zwanger te zien, ja ik wist natuurlijk allang dat ze zwanger waren maar nu kon ik het eindelijk zien en voelen. al heb ik niets gevoeld van echt schoppen doen de babys nog niet echt uitbundig. Om arendjan weer te zien was natuurlijk helemaal leuk, ik weet dat iedereen daar natuurlijk heel nieuwsgierig naar is dus; ja ik was super blij om hem weer te zien. we hebben een super week gehad en hij wil graag nog een weekje komen, dus ik hoop zo dat het lukt.
en natuulijk mijn lieve papa en mama niet te vergeten. echt lekker om weer verwend te worden, ze koken lekker en helpen me met de was enz heerlijk!
we hebben een hoop gedaan; het vrijheidsbeeld, ellis island(waar de emigranten aankwamen en onderzocht werden of ze wel amerika binnen mochten), brooklin bridge, financial district, empirestate building, little italie, chinatown, st patrick, rockefeller, central park, timessquare, 5th avenue. en een bezoekje naar de 61ste verdieping van het cryslerbuilding; Gregory (vader van Piper en Bailey) werkt in dat gebouw, het is niet open voor touristen maar hij gaf een tour voor mijn familie, echt leuk hij kon een hoop vertellen over het gebouw en de stad net een echte gids, heel indrukwekkend want er was geen hekje zoals bij de empirestate dus veel 'echter'.
ze sliepen allemaal bij mij in huis dus heerlijk geen armzalige hotelskamers en lekker buiten de stad en uit de drukte, we hebben echt heerlijk weer; super warm en zonnig. zaterdags gingen we Arendjan margreet en leanne naar het vliegtuig brengen. wel jammer hoor zon week vliegt voorbij, maar gelukkig blijven mijn ouders nog een weekje anders heb ik meteen zon mega afterparty gevoel als iedereen in 1 keer weg ging. mijn ouders mogen zelfs nog een week bij ons in huis logeren dus dat is super.
ik had vandaag lekker vrij het is memorialday; heeft iets te maken met herdenkingsdag van mensen in het leger de marine enz van elke oorlog ofzo soort bevrijdingsdag ofzo dus lekker voor mij nog een extra dagje.
verslag van de week met mijn ouders krijgen jullie nog wel.
ik ga nu slapen want ik ben aardig moe van het vele lopen dat we deze week gedaan hebben, mn arme voetjes!
liefs Carlijn

• 29 Mei 2007 - 03:21

Marja:

Hoi Carlijn, weet je zeker dat het een week was. Hebben jullie niet geslapen ofzo, of hebben jullie alles hard lopend bekeken. Ik zit nu in de nachtdienst dus ben ik als eerste met een berichtje. Is het toch nog ergens goed voor het nachtleven. Geniet nog deze week met je ouders. En daarna met je gezin en overige aupairs. Oja op
    Westerland zag alles er goed uit ik was weer op aardappel jacht. groetjes nu even vanuit Den Oever.

• 30 Mei 2007 - 09:26

Carin:

Jeetje, jullie hebben idd een hoop gezien/gedaan!!! Pfff... Wordt al moe als ik het bedenk, haha! Ook nog gefeliciteerd met je paps! Heb nu niet zo veel tijd om te berichten, ben ook aan het werk en moet gauw om boodschappen en de was doen, bedden verschonen en en en... Morgen intakegesprek op school. Jaja, het gaat echt gebeuren. Carin wordt stuudje!!! Dat we dat toch nog eens mee mogen maken, haha! Veel plezier nog met je paps en mams, groetjes vanuit Medemblik!

• 09 Juni 2007 - 20:03

Carin:

How do you do (als in: Joey, Friends)??

• 17 Juni 2007 - 02:38

Carlijn:

nee het is; "how you doin'?"

• 17 Juni 2007 - 20:04

Carin:

oke, ja sorry. How do you do is van dat ene liedje :)