komt dat zien
Door: Carlijn
Blijf op de hoogte en volg Carlijn
29 September 2007 | Verenigde Staten, Bronxville
eindelijk ben ik er in geslaagd om jullie van foto's te voorzien, dus bekijk snel de volgende berichten "gekortwiekt" "rabies" en "Piperpan" voor foto's van mijn haar, het museum en het feestje van piper.
Onder dit bericht de limousine foto's, sommige zijn een beetje wazig, ik kan moeilijk foto's maken snachts, ach ja special effect.
liefs Carlijn
29 September 2007 - 21:18
Leanne:
hey zus,
leuk die foto's..gaaf zeg met zo'n limo..ziet er wel glamourachtig uit hoor..had jij trouwens nog foto's van ons samen??mail die ff naar me...vin k leuk...nou zie je lator alligator..dikke kus..oh en de groeten van iedereen hier..margreet v, gretiena, herman fred en je vriendje zijn bij ons film aan t kijken...toedols..liefs leanne -
30 September 2007 - 17:52
Ingrid:
Wat supercool! Dat zal wel wennen worden straks weer in NL, je doet nu zoveel aparte, spannende en leuke dingen dat het straks supersaai voor je moet zijn! hahaha
Gelukkig heb je dan wel weer lekker je eigen familie om je heen om het te compenseren!
Groetjes, Ingrid -
30 September 2007 - 20:52
Moeder Anke:
Leuke foto,s zeg.Geniet nog maar goed van de tijd dat je nog in N.Y bent.A.j.komt ook algauw,daar kun je alweer naar uitkijken,hij was hier vandaag nog en gisteravond.Liefs -
01 Oktober 2007 - 08:41
Margreet KNOL:
hahahahah Op die foto van party like a rockstar lijkt het net of je een enorm lange arm hebt dat je zelfs een arm om dat paarse meisje kan slaan! Wel een beetje lullig dat je voor dat ene meisje bent gaan zitten. hahahaha -
02 Oktober 2007 - 12:47
Die Wawe!:
HEEUJ haal is als de wiedeweer die photos van je sitetje.. ze intimideren mij!! ze zijn echt heul strak:P nu pas geloof ik dat je in amerika zit. ja je hoort wel eens van die verhalen dat mensen smorgens zeggen dat ze naar kantoor gaan maar eigenlijk gewoon de hele dag van negen tot 5 op het station gitaar zitten te spelen, dus ik dacht ach die rare cawlijn zegt wel dat ze naar de states gaat maar eigenlijk zit ze op de fransekamp naast henk en annie en doet ze net als of!! maar nee deze photos overtuigen mij van het feit dat er een grote waterplas tussen ons in ligt!..nou smalheertje.. ik gaat weer naar de les! echt leuk! ik spreek je wel weer en denk om me skyline HE!!! tot later bis Spater! mazzeltov ciao bye bye aurevoir auf wieder sehen ching chouj chjeh! doei! liefs Die Wawe!! -
03 Oktober 2007 - 21:44
Steefje:
Leuk leuk leuk allemaal weer Carremans! Waar ging je eigenlijk precies heen met die limo? Of was het zo'n toeristische sightseeing tour?