Baileys birthday, easter and disneyworld! - Reisverslag uit Bronxville, Verenigde Staten van Carlijn Smalheer - WaarBenJij.nu Baileys birthday, easter and disneyworld! - Reisverslag uit Bronxville, Verenigde Staten van Carlijn Smalheer - WaarBenJij.nu

Baileys birthday, easter and disneyworld!

Door: Carlijn

Blijf op de hoogte en volg Carlijn

11 April 2007 | Verenigde Staten, Bronxville

hey allemaal
lang (??) moeten wachten maar hier dan toch het berichtje over de rest van het weekend.
oh ik moet nog ff vertellen over hoe de huizen in florida eruit zien. Marci en troy (zus en zwager van tracey) wonen in een woonwijk met allemaal dezelfde huizen en zelfs een muur er om heen. heel "amerikaans" zoals ze me vertelden. in newyork waar ik woon is alles een beetje ouder en allemaal verschillende huizen.
zondags gingen we op ons paarbest naar de kerk, zie foto's. en daarna vierden we baileys verjaardag. deze family heeft als traditie dat iedereen een clown-taart krijgt voor zijn/haar eerste verjaardag dus ook bailey, zie foto's. ze heeft alleen maar kleren gehad en van mij een puzzel waar ze helemaal weg van is dus das mooi.
we gingen naar florida zodat alle opa's en oma's konden komen, ze wonen verspreid over het land en orlando was ongeveer het midden en voor iedereen makkelijk bereisbaar. gregory komt uit alabama, en zijn ouders kwamen ook. geweldig dat accentje haha. over al "dear" en "love" achter zeggen. "and how are you, dear?" "what are you doing, love" enz... zijn moeder is erg liefdevol of hoe zeg je dat, ze heeft wel ik weet niet hoe veel keer duidelijk gemaakt dat ze zo verschrikkelijk blij is dat ik voor haar kleinkinderen zorg en hoe goed ze het vind enz... beetje overdreven soms maar wel erg lief van dr. traceys vader Joel komt uit massachusetts maar heeft een huisje in florida. nancy (zijn vrouw) en Joel zijn erg lieve mensen. zij hebben een laatst een weekendje op de kinderen gepast toen tracey en greg weg waren.
na de taart gingen we eastereggs schilderen en nog wat later verstoppen en zoeken.
Disney was echt super leuk!
we gingen naar the magic kingdom. er zijn drie parken in disney zelf. en the magic kingdom is meer gericht op kinderen. jammer voor mij alleen maar 2 niet zo super snelle achtbanen haha...the thunder mountain railroad en space mountain (dat stelt echt niets voor! ik was diep teleurgesteld haha gelukkig was die achtbaan in seaworld helemaal gaaf heb ik toch nog mijn adrenaline shot gehad dit weekend haha)
de dag begon regenachtig, ik baalde er eerst wel van maar achteraf was het maar beter ook, geen wachtrijen tot na de middag want toen werd het lekker warm weer!
ik ging eerst met de family wat foto's maken en daarna naar de atracties die ik wilde zien. Kben in the haunted mansion geweest, een spookhuis, vet goed gedaan met allemaal special effects. the thunder mountain, achtbaan (hoe noem je dat het ging niet over de kop dus eigenlijk geen achtbaan). the pirates of the caribbean was ook cool, is eigenlijk gewoon een bootje waar je in zit en je vaart in een grot langs piraten enz. toen ik uit de actractie kwam, kwam captain jack sparrow net naar buiten echt grappig jammer genoeg niet de echte johnny depp maar hij leek wel!
daarna naar the spacemountain maar toen stond er inmiddels een wachtrij van 80 minuten, dus ik ging maar ff fastpass-sen, dan haal je je kaartje door een machine die geeft je dan een tijd dat je terug moet komen en dan hoef je niet in de wachtrij te blijven staan. en omdat ik dat deed kon ik onder tussen naar de disney dreams come true parade, met al de disney karacters. het nog een boel gezien al rondlopend maar het was minder geweldig dan ik dacht, ik vond het super leuk dat ik er was maar had denk ik meer aan het andere park gevonden met de achtbanen dat heet volgens mij 'epcot' ofzo. de parade was wel echt heel leuk, voelde me helemaal een blij kindje toen ik eindelijk mickey zag haha!
nou ik heb een beetje een writersblock denk ik want ik ben alleen maar aan het "en toen-en" (en toen gingen we dit, en toen gingen we dat) volgend bericht ga ik beter mn best doen om het leesbaar de houden....
enjoy the photo's. oh ja bij mijn seaworld verhaaltje staan nog meer foto's.
liefs Carlijn

• 12 April 2007 - 06:15

Door:

Je gaat vast al raden wat ik ga zeggen: wat schaaaaaaattig! Wat coooooool! Haha. En ik hoef niet te vragen hoe het met je is, want als ik zo naar de foto's kijk heb je het best naar je zin haha.
    Veel liefs voor Doortje

• 12 April 2007 - 08:44

Carin:

Mag je haar houden???? Bailey??? Ze is echt uberschattig!!!

• 12 April 2007 - 08:51

Carin:

Ik drukte op een verkeerd knopje geloof ik... Ik was nog niet klaar... Misschien vond de comp dat ik niet zo moet zwetsen ofzo... Zo van, jaja, nu weten we het wel, jij ben klaar, blieb 'uw reactie wordt nu verwerkt'... Oke, thanks... Suf gedoe...

Maar goed, ze is echt uberschattig met puntjes op de u. Heb jij die taart ook gehad met je burtsdag? Want het was ook jou 1e verjaardag in de usa, hihi.

En dan disney!!! Gaaf joh!

[ju,,nju[ Lena Jannetje heeft ook gesproken... De poes dan he...

Ik heb je net een mailtje gestuurd, dus je hebt wel weer genoeg leesvoer denk ik... Groetjes!

• 13 April 2007 - 13:49

Tante Fenny:

heb je gisteravond gesproken aan de telefoon, was erg gezellig en nu heb je alweer zo'n prachtig stukk geschreven, ja stukk met dubbel k omdat het zo'n uitgebreid stuk is, erg leuk!!!!!!!! Wat zijn het een schatjes die 2 meiden en wat fijn dat je het zo getroffen hebt met het gezin. Maakt het verblijf hier een stuk leuker. Mijn tijd zit er bijna op hier, nog een aantal etentjes hier en daar en wat shopping. Ik bel je nog voordat ik wegga. Liefs tante Fenny

• 14 April 2007 - 15:00

Margreet:

Ik heb geen last van je 'en toen-en' hoor! Ik wil ook naar een pretpark, maar ik geloof dat het voor zwangerevrouwen niet verstandig is om in ruige attracties te gaan. En je weet dat ik suf word in een reuzenrad. Als het kind eruit is gaan we snel weer samen naar een pretpark. Kunnen scheiterts herman en AJ bij de tassen en de kinderwagen wachten en dan gaan wij in het reuzenrad enzo. Vet cool trouwens, een middelbareschool in zeewolde wilde het wereldrecord skippyballen verbreken en dat gingen ze vrijdag doen in walibi flevo(heet nu anders) maar omdat er niet genoeg kinderen op die middelbare school zit zijn alle groep 7/8 van de basisscholen ook uitgenodigd. Onze 7/8 dus ook en die mochten vrijdag gratis het park in, even skippyballen en daarna de hele dag gratis het park in! Ook alle ouders en leerkrachten die mee wilden mochten gratis! Jahoor, heb ik weer groep 5. hahahaha, nee ik mocht toch nergens in dan, maar wel een leuk initiatief. He onthoudt het even herman is a.s dinsdag 17 april jarig. Hij wordt een kwart eeuw! Liefs Margreet