palmtrees - Reisverslag uit Bronxville, Verenigde Staten van Carlijn Smalheer - WaarBenJij.nu palmtrees - Reisverslag uit Bronxville, Verenigde Staten van Carlijn Smalheer - WaarBenJij.nu

palmtrees

Door: Carlijn

Blijf op de hoogte en volg Carlijn

06 April 2007 | Verenigde Staten, Bronxville

Alloha everybody!
ik zit nu in Orlando, florida, 25 graden in de zon te genieten van een heerlijk glasje wijn, okey nu op dit moment niet want ik moet naar binnen om dit te typen.(dan weten jullie wat ik voor jullie over heb, I'm missing quality sun time, AND I NEED IT, heb mn korte broek (!!!!) aan en tis geen gezicht. heb een zonnebril nodig alleen al voor mijn melkfles benen.)
vanochtend vroeg op gestaan om naar het vliegveld te gaan. heb vliegen ging opzich best snel, 2,5 uur vliegen. bailey heeft bijna de hele vlucht gehuilt, nee, gebruld! die vond het iets minder leuk. het was 30 degrees
(?geen idee hoe veel graden? zoek het maar op op internet mijn internet is te langzaam) toen we weg gingen en hier is het zo'n 77 degrees. voor nederland een hitte golf maar niet al te warm voor florida. overal palmbomen en zon en blauwe lucht en blauw water en groen gras en ruimte, het is echt zo mooi hier! ik ga hier wonen. (totdat het bloedje heet word en ik als een echte hollander weer begin te klagen!)
morgen Seaworld, foutje in mijn andere berichtje. zondags kerk en baileys eerste verjaardag. en maandag disneyworld en naar huis. op dit moment verveel ik me een beetje want het is een en al opa en oma hier. greg en tracey's vaders en moeders zijn beide gescheiden (zoals iedereen in amerika) en hertrouwd dus daar krijg je een hoop familie van. nou de rest + foto's krijgen jullie nog wel later, misschien na het weekend want weet niet hoevaak ik op internet kom.

even iets anders:
IK WORDT VOOR DE 5,6 EN 7DE KEER TANTE!!!
waarschijnlijk weet nu iedereen het al lang en ik moest al zo lang mijn mond houden dat ik er niet goed van werd, maar nu mijn zussen ook al berichtjes met baby details op deze site plaatsen denk ik dat ik het wel mag zeggen nu.
mijn twee zussen en mijn schoonzus zijn allemaal zwanger! ik ben over de schok heen en super blij. jammer genoeg is de babyboom een paar maanden voordat ik thuis kom. ik kom in december thuis.

ik denk aan jullie als ik in de zon lig te genieten van het heerlijk weer, nee ik probeer jullie niet jaloers te maken.
dikke knuffels
Carlijn

• 06 April 2007 - 21:32

Moeder Van T.:

Wat een contrast tussen je brrrrr-bericht en palmtrees. Maar je maakt ons niet jaloers wat de temperatuur betreft, want het is hier ook heerlijk weer om buiten te zitten. Gefeliciteerd met je verwachte tante-zijn. (3x)
    Ik weet van Dutch/Canadians dat velen een tweede woning in Florida hebben waar ze 's winters heengaan, net als Nederlanders naar Spanje gedurende de wintermaanden.
    Wij gaan zelf volgende week vrijdag richting zuid-Frankrijk (Middellandse Zee district). Met de caravan natuurlijk.
    Ik hoop dat je as. maandag nog veel plezier hebt in Disneyworld. Gezien Tanja, René en Sanne's ervaring in Parijs, moet het iets heel moois zijn !!

• 07 April 2007 - 11:17

Margreet:

Hier is het ook best mooi weer....

• 07 April 2007 - 14:08

Carin:

Whaaah! Gefeliciteerd! Coowl man! Ik ben jaloers!!! Ik geloof dat ik nooit tante zal worden, of iets in de buurt daarvan... Gelukkig hoor ik altijd veel verhalen van jou, dan weet ik tenminste nog wat het inhoud, haha!

En pff, lekker joh! Nou ja, ik ben toevallig vorige week ook verkleurd! Alleen niemand ziet het, ik wel! (Als ik heel goed kijk dan he)...Ik weet tenminste waar m'n bandjes zaten, dus misschien verbeeld ik het me wel, zo van: Ja daar, zie je, dat stukje! En de volgende dag wijs ik dan iets heel anders aan.... Ach ja....

Jij iig heel veel plezier daar in dat warme wereldje. Ik ben niet jaloers, ik ben niet jaloers, IK BEN NIET JALOERS!!!

Knuf!

Oke, Nou nog even dan, een blunder van mijn kant, schoonpa en -ma hebben vandaag de officiele opening van 'De Kasteleen' (reclame, reclame). Van de week werden die dingen die op de bar liggen geplaatst (die onder de tap weet je wel, met die gaatjes zodat het 'overtollige' bier weg kan lopen). Maar ze hadden een andere kleur als de rest, dus ik zeg: 'Das ook jammer, het had veel mooier geweest als die in dezelfde kleur zouden zijn' Er keken een paar gezichten redelijk verbaasd op met het antwoord: 'Euh... Carin... Het plastic zit er nog om heen...'. Ahum, dat wist ik wel, was alleen ff een test.................

• 08 April 2007 - 20:00

Moeder Anke:

Hey bofkont met je glaasje wijn in Florida nou genit er maar lekker van! Nou wij hebben ook niet te klagen, maar je moet wel een heel beschut plekje hebben om buiten te kunnen zitten.Vandaag is het eerste Paasdag, mooie diensten in de kerk,vanmorgen erg druk en vanmiddag erg niet druk,zoals gewoonlijk.Margreet en Herman zijn er,Leanne en Frits en Christiaan en Annie en Daan waren ook bij ons vandaag.Michiel en Ineke + de kids kwamen om de koffie, konden de kinderen alvast even wennen, want de twee jongsten komen volgende week logeren,omdat ze een weekend weg gaan met Michiel z,n werk.Met al de zwangeren gaat het goed,er kwamen vandaag grote zakken met baby-spullen van Janneke,die is op de boerderij,alles uitgezocht en verdeeld.Nou geniet maar lekker van de zon en van alles daar.Liefs van ons.Dat met die graden is geloof ik zo: 0 graden Celcius is 32 Fahrenheit, maar dat klopt geloof ik ook weer niet.Ik zoek het op!

• 08 April 2007 - 21:17

Ome Folkert:

blijf je berichtjes leuk vinden, omdat jij zo lekker geniet in je uppie, geen tijd voor heimwee, ga zo door. Misschien weet je de berekening van Fahrenheit naar Celsius, hier volgt het:
    graden F minus het getal 32
    gedeeld door 9
    vermenigvuldigen met 5
    Voorbeeld: 77F-32= 45:9= 5 x 5 = 25C
    het lijkt ingewikkeld, maar als je een paar keer oefent, vergeet je het niet.
    Jij bent wel een boffert in Orlando, tante Fenny zit 6 uur rijden van je af de gehele week te klappertanden van de kou, heel uitzonderlijk in dit gebied, maar zij treft het. goede reis terug en tot schrijfs

• 09 April 2007 - 08:58

Leanne:

Bericht voor Carin:
    Je mag straks ook wel tante worden van onze babi hoor, dus bij deze..hihi en je moet de groeten van vis caRIN hebben...liefs en knuf leanne en frits

• 10 April 2007 - 18:36

Leanne:

nog een bericht voor Carin; ha leuk zeg, ik wist helemaal niet dat Kasteleen van je schoonouders was...Wel gezellig dat die kroeg weer open is, want nu hebben we weer een hoop aanloop in de vermaningsteeg...Oh en ik zwaaide wel laat he, ben erg traag en zeg pas later dat jij het was..liefs leanne

• 11 April 2007 - 12:51

Tante Fenny:

wat genieten he dit land! Ik heb vandaag voor je beide zussen een mobiel gekocht voor boven de box. De jongens hebben er ook 1 gehad toen ze vader werden. Ik heb nu de nieuwste versie bij babys'rus vandaan. Als ze komen moet je ze zeker meenemen naar die winkel. Ik hoop dat je je dikke trui weer aan hebt want het klimaatsverschil met Orlando is groot he! Hier regent het nu, net nu het weer wat warmer werd. Ik loop met truien van Karen aan omdat ik er geen bij me heb. Werk ze weer in het hoge noorden en ik bel je nog. Liefs tante