Happy birthday to me!
Door: Carlijn
Blijf op de hoogte en volg Carlijn
28 Januari 2007 | Verenigde Staten, Bronxville
LANG ZAL ZE LEVEN
LANG ZAL ZE LEVEN
IN DE GLORIA
IN DE GLO-RI-A
IN DE GLO-RI-A
HOERAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!
VAN HARTE GEFELICITEERD NAMENS MIJ MET MIJ!
LIEFS CARLIJN
ps: ik ga vanavond uiteten en vanmiddag doen we taart, 7 februari ga ik met Piper en tracey naar Beauty and the beast op broadway (dus de musical om verwarring uit te wereld te helpen) als cadeau, ik heb er mega zin in want dat lijkt me super!
hier wat foto's van mijn taart en the girls die aan het zingen zijn. Piper heeft nu een blauw oog, haha nee niet mijn schuld ik was Off-duty today want het zondag, ze was heel enthousiast omdat ze de taart gingen maken en gleed uit op haar sokken zo de trap af.(je kan het een beetje zien op de foto's)
ze hadden nog een cadeautje voor me gekocht een paar mooie zilvere oorbellen dus ik ben lekker verwend!
Ik ben vanavond uiteten geweest met de hele fam. plus een tante (aunty mel) en haar zoon stephen. we gingen naar een Italiaans restaurant en ik had lobster ravioli (dus met kreeft) was super lekker. Piper stal zoals gewoonlijk de show met haar grappige dingetjes en bailey zat de hele avond genoeglijk op een een lepel te sabbelen, het was echt super. en aan het einde van de avond kwam de ober met een stukje taart met kaarsje en iedereen zong "happy birthday" okey mijn wangen waren net zo rood als die kreeft maar toch leuk om dat ook eens mee te maken. Stephen heeft ook een broer en die heet david, iedereen heeft het over david omdat ie zoveel mensen kent en een beetje de weirdo is van de family maar dan op een goede manier, stephen en david wonen in Newyork en kennen barretjes en clubs dus ik heb zijn nummer voor het geval ik een keer gratis ergens naar binnen wil. dus das mooi.
aunty mel is super aardig, ze heeft geen dochters dus tracey is een beetje haar dochter. zij was degene die me met kerst allemaal cadeautjes had gekocht terwijl ze me nog maar een paar keer had gezien. en nu weer, ik kreeg een super leuke tas (groot dus handig voor strand of een weekendje weg)zwart/wit met bloemenpatroon en een zwarte sjaal (zon stofgeval anyway zon ding die iedereen heeft) echt super lief.
al met al heb ik een toffe verjaardag gehad, ookal misde ik natuurlijk mijn geliefde AJ, mijn familie en vrienden. bedankt voor alle berichtjes, ecards en verjaardagkaartjes (die ik nog zal krijgen natuurlijk haha want ik heb er nog maar 1 gehad!) doet me goed om te weten dat mensen aan me denken! love you!
dikke knuffels Carlijn
ps: Olga (1 van de aupairs die hier woont) belde me vandaag op om me een fijne verjaardag te wensen en ze wensde me "many happy emotions" voor vandaag, moest het even melden, vond het zo grappig hoe ze dat zei maar natuurlijk ook super aardig dat ze even belde!
28 Januari 2007 - 16:44
Margreet:
GEFELCITEERD. Ik mis je enorm vandaag maar ik wens je een ontzettend leuke dag toe. Spreek je snel Liefs Margreet -
28 Januari 2007 - 19:03
Carin:
Jahoe!!! Nog een keer gefeliciteerd!!! Maarre... Glo-i-a? Je ben toch geen ezel, whahaha!
Kussie!! -
28 Januari 2007 - 19:04
Oom Folkert En Tante:
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Een hele fijne dag met veel taart en veel plezier vanavond. Maak foto's he!!! Liefs oom folkert en tante Fenny -
28 Januari 2007 - 19:56
Tanja:
lieve Carlijn,
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!! Ik heb vanmiddag nog even met Sanne Rick en Marieke voor je gezongen. Hééél hard. Misschien heb je het nog gehoord?...
Hele dikke zoen van ons,
28 Januari 2007 - 21:11
Pap En Mam:
Hier ook nog maar even een felicitatie op dit bericht,mooie taart zeg.Was de taart ook nog te eten of was het zo,n mierzoet geval?We missen je nu wel in het bijzonder,maarja t,is niet anders en we nemen er nog maar een stuk taart op.Nog veel plezier vandaag.Liefs en het was goed om net je stem weer even te horen.Ik zag ook familie op je site,leuk. -
29 Januari 2007 - 00:55
Tante Tina:
Lieve Carlyn, van harte gefeliciteerd!!!!. Wat een leuke dingen beleef je allemaal. En je wordt ook flink verwend als ik al die berichten zo lees. Je hebt wel een leuk gezin getroffen. Maar ze hebben ook een heel leuk hollands meisje in huis gekregen! En dat mogen ze best laten merken. De kinderen waar je voor zorgt lijken me heel lief en vrolijk. Maar het is best aanpakken zo'n hele dag he.Ik heb al je berichtjes nog eens doorgelezen en begrepen dat je ook nog naar Disneyland gaat. Dit is mijn eerste bericht aan jou. Een eerdere poging is mislukt. Hoe dat kwam? Ik zou het niet weten. Het was ineens verdwenen. Iedereen zegt dat er niks mis kan gaan. Maar helaas, bij mij dus wel!
Ik zal nu een goede klik geven en hoop dat het bij jou aan komt. Liefs van mij. -
29 Januari 2007 - 11:16
Herman:
Hé zuster-in-wet. Vandaag, dagje na je verjaardag, om je verjaardagskater weg te werken, wens ik je alsnog de allerbeste wensen voor je nieuwe levensjaar. Gisteren hebben we je al wat e-cards gestuurd. Vandaag zit ik op school; hard aan het werk aan ons/ mijn afstudeerproject. Kijk maar ns op www.risicojongeren.tk. Best wel leuk hoor, maar het wordt na 5 maanden al wel flink afgezaagd. Rond maart hopen we eigenlijk klaar te zijn zodat we bezig kunnen met de rest van ons afstuderen (heb nog best heel wat in te halen nml.). Manneman wat een werk. Thuis bij ons gaat alles goed. Afgezien van wat lekkage uit de afvoerpijp van de CV ketel zitten we in Lelystad helemaal gesetteld hoog en droog. Gisteren zijn we bij Edwin op bezoek geweest uit de kerk, wel leuk om daar ook weer ns te zijn. Margreet heeft gehoord dat er naar alle waarschijnlijkheid een vacature zal vrijkomen in NoordHolland. Nu hebben we ook wat zitten kijken of we wellicht die kant op willen en kunnen, dus wie weet. Misschien is het wel een domme zet, want we wonen hier nog maar net en best kans dat we dan wat verlies zullen lijden. Nouja, we zien wel hoor. Hé, t beste en tot snel.
Herman. -
29 Januari 2007 - 12:33
Leanne:
HEY SIS ..oh caps lock aan hahah...Nou zo te zien hebben ze goed hun best gedaan op je verjaardagstaart..lief van ze zeg en met 22 kaarsjes...echt leuk..Heb je al meerdere kaartjes gehad (die van ons al?) want 1 is idd een beetje zielig....ons pakketje zal nog wel ff duren..donderdag of vrijdag denk ik pas..
We (annie en ik en mam) zijn net Stan wezen bewonderen...echt een hummeltje..lief babietje..heb je hun kaartje al gehad? DIE IS ECHT SUPER GAAF EN DAN KAN JE METEEN ZIEN HOE STAN ER UIT ZIET...oh weer caps lock aan...nou ik ga eten...ben nu bij annie en daan..liefs en knuffel leanne -
29 Januari 2007 - 12:35
Leanne:
oh bij de weg...of by the way...jij kreeften ravioli? ik ben helemaal trots op je..had niet gedacht dat je dat zou nemen...of was dat het enige normale op de kaart...maar kreeft is lekker he...nou liefs mij
29 Januari 2007 - 13:56
Moeder AJ:
Zo dat was zeker gezellig zo te zien. Best een ervaring om je verjaardag in het buitenland te vieren. Andere gwoonten en zo.... Fijn dat ze je zo lekkker verwennen, mis je je familie tenminste niet zo... We hebben in ieder geval ook je verjaardag gevierd met slagroomsoezen en mini tompoucen. En AJ had een slinger op gehangen. Toch hopen we dat we je volgend jaar pewrsoonlijk kunnen feliciteren, maar nu als nog via de mail.
Groeten van uit Bussum -
01 Februari 2007 - 12:24
Steven:
Carlijn,
Beter laat dan nooit: GEFELICIFLAPSTAART! Ik had nog een hele leuke opmerking bedacht, maar ik ben hem vergeten. Helaas :(
Steven